Het laatste nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest recente ontwikkelingen binnen ons bedrijf of nieuws dat is gerelateerd aan de markt waarin wij opereren. Om op de hoogte te blijven van al deze ontwikkelingen bieden wij niet alleen dit overzicht aan op onze website, maar deze is tevens in een RSS-feed beschikbaar (klik hiervoor op het RSS-logo onderaan deze website). Ook wanneer u zich aanmeldt voor onze website zult u van het belangrijkste nieuws op de hoogte worden gehouden.

Joomla! upgrade service weer actief

|
Geschreven door Edwin Witlox

Joomla! upgrade service weer actief

Wilt u uw Joomla! 3 website upgrade naar Joomla! 4. Wij regelen dat allemaal voor u.


Omdat Joomla! versie 4 inmiddels geruime tijd bestaat zal de doorontwikkeling en ondersteuning voor Joomla! 3 stoppen dit jaar. Dit betekend dat het tijd wordt om J3 websites te gaan migreren. Daarom hebben we onze Joomla Migratie service weer uit de kast gehaald en hebben we uitgebreid onderzocht wat de meest efficiente manier is om deze migraties uit te voeren. Meer informatie over de mogelijkheden vind u bij onze Joomla! 1-2-3 update service

30 jaar Bartis, tijd voor iets nieuws

|
Geschreven door Edwin Witlox

30 jaar Bartis, tijd voor iets nieuws

Als je iets te vieren hebt, dan moet je het goed doen. Dat dacht de eigenaar van Bartis Horecaslagerij. Het bedrijf bestaat 30 jaar en dat is niet alleen maar het juiste moment voor een feestje, maar in dit geval ook echt wel de juiste tijd om een nieuwe huisstijl en de bijbehorende website te introduceren.

Lees meer: 30 jaar Bartis, tijd voor...

Wij wensen jullie een positief 2021

|
Geschreven door Edwin Witlox

Wij wensen jullie een positief 2021

We sluiten het 2020 af met gemengde gevoelens. Een jaar waarin Corona het gesprek van de dag was, maar ook het onderwerp was waarmee iedereen werd geconfronteerd. Een jaar dat voor de meeste mensen een negatieve bijsmaak heeft. Een jaar waar we op vele manier manieren dichter bij elkaar zijn gekomen en toch verder weg.

Lees meer: Wij wensen jullie een...