Het laatste nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest recente ontwikkelingen binnen ons bedrijf of nieuws dat is gerelateerd aan de markt waarin wij opereren. Om op de hoogte te blijven van al deze ontwikkelingen bieden wij niet alleen dit overzicht aan op onze website, maar deze is tevens in een RSS-feed beschikbaar (klik hiervoor op het RSS-logo onderaan deze website). Ook wanneer u zich aanmeldt voor onze website zult u van het belangrijkste nieuws op de hoogte worden gehouden.

Best Open Source CMS 2023: Joomla!

And the winner is!!!!! Joomla!. In 2 van de belangrijke categorieën heeft Joomla! dit jaar gewonnen 2023 CMS Critic People’s Choice Awards.

Joomla Columns Plugin

We hebben alweer iets ontwikkeld om het leven van de Joomla beheerder gemakkelijker te maken. Het is een plugin die hte mogelijk maakt om gemakkelijk kolommen te gebruiken.

Een positief 2024

We beginnen aan 2024 met een positieve blik en wensen iedereen daarom ook een gelukkig nieuwjaar. En dat is nog maar het begin natuurlijk. Onze frisse nieuwe huisstijl is niet het enige wat we in het komende jaar gaan vernieuwen. 

Scorpion in een nieuw jasje

2024 is het jaar van nieuwe zaken en uitdagingen. Wij dachten dus dat het na 10 jaar ook wel weer tijd werd voor een nieuwe huisstijl.

Scorpion Image Header module is uitgebracht

Met trost presenteren we een nieuwe module voor Joomla!. De Scorpion Image Header module.

Joomla! upgrade service weer actief

Wilt u uw Joomla! 3 website upgrade naar Joomla! 4. Wij regelen dat allemaal voor u.